Varför ska ni handla hos oss?
Vi underlättar för er. Vi erbjuder sköna och bra stödstrumpor samlat på ett ställe, vilket underlättar och spar tid för dig som kund. Vi erbjuder dig bra priser och god kvalitet, snabba leveranser och säkra betalningar vilket gör det till en bra affär. Sist men inte minst, vi bryr oss om dig, vi tar varje affär och beställning personligt och vi ger oss inte förrän du är 100% nöjd. Att handla hos oss är tryggt och enkelt - helt enkelt!

 

Vill ni nå oss så går det bra att kontakta oss när ni vill. Kontaktuppgifter finns under rubriken Kontakta oss i menyn. Ni kan även besöka oss på några av de mässor eller marknader som vi åker på varje år.

 

När du handlar stödstrumpor på nätet finns det några saker att tänka på:

  1. Har stödstrumpan graderad kompression. Om du är osäker så skicka ett mail till butiken och fråga. Har den inte graderad kompression så är det ingen riktig stödstrumpa.
  2. Vad har du för möjlighet att byta om du av någon anledning köper fel storlek. Många butiker är måna om sina kunder och byter gratis ut produkten om du vill byta till någon annan storlek.
  3. Hur kan du betala och hur snabbt går det att få tillbaka pengarna
  4. Känner du dig orolig för att handla. Kontrollera vilka som står bakom företaget. Det ska finnas tydligt företagsnamn, organisationsnummer och gärna ett telefonnummer. Många e-butiker har inte telefonnummer men det betyder inte att de på något sätt är dåliga.